3 just nu

1. I förra veckan hade jag en av de sista uppgifterna i konstvetenskapen. Vi hade grupparbete där vi fokuserade på en konstnär och skulle hålla en presentation om. Var så länge sen jag samarbetade på ett skolarbete att det kändes superavigt först. Var sjukt orolig att vi skulle vara sämst men presentationen gick bra och det kändes som att läraren blrv nöjd. Fick världens high efter det! Vi hadee Linn Fernström sjult imponerande konstnär. Hon har varit relativt etablerad konstnär i femton år men jag kände inte alls igen henne. Kolla in henne.
Hittade för övrigt min kursbok på bokrean för 62 kronor. Dessvärre hade jag redan köpt den några veckor innan för 362. Yey!
 
2. Majros och Majlis letar nytt hem. Känns roligt att de är tillräckligt socialiserade för att bli utplacerade men samtidigt supersorgligt att de inte ska vara våra katter längre. Majros har börjat hoppa upp i soffan för att bli klappad. Ifall kuddarna ligger för nära en vågar hon inte hoppa upp så då tittar hon uppmanande på en medan hon jamar för att man ska flytta på dem. Ni hör vilken stjärna! Så vet ni någon underbar människa som vill ha två underbara katter får ni säga till dem att höra av sig till Varma tassar i Jönköping för mer information.
3. Bara 55 dagar kvar tills vi sticker iväg på en MÅNADS tågluff!!! Jag dör av längtan. Har haft och har sjukt mycket på jobbet kommande veckorna så tror det kommer gå så sjukt snabbt innan det är dags att sticka:) Plågar mig själv med att kolla på bilder från platserna vi ska besöka. Så härligt med alla röda dagar i april-maj med. Typ små minisemestrar bland all vardag:)